1. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας Το ηλεκτρονικό κατάστημα της PAOFC δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. (έως 12 άτοκες δόσεις)

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος και η χρέωση είναι επιπλέον 2,5€.

3. Πληρωμή μέσω PayPal Τώρα και στην PAOFC μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του PayPal. 

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς που συνεργαζόμαστε:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ GR53 0172 0140 0050 1402 5369 091
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ GREEN TEAM AE

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας εντός 48 ωρών από την καταχώρησή της -αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας ως αιτιολογία- και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο [email protected] για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist