Το κείμενο που ακολουθεί έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους όρους, που διέπουν τη διαδικασία αγοράς των προϊόντων της “ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε” που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, οδός Θεμιστοκλέους 14, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.paofc.gr, καθώς και να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.

 

Εγγραφή

Για να έχετε την δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ μέσω της ιστοσελίδας www.paofc.gr, θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα εγγραφής του www.paofc.gr. Μετά την καταχώρηση των στοιχείων σας δημιουργείται ένας προσωπικός λογαριασμός πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας και να έχετε πρόσβαση στο αρχείο των παραγγελιών σας.

Για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας θα σας ζητείται κάθε φορά να συμπληρώσετε το email και το password, που ορίσατε κατά την εγγραφή σας. Παρακαλούμε να διατηρείτε μυστικό και να μην γνωστοποιείτε σε τρίτους το password σας και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή.

 

Τρόπος Πληρωμής

  1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύονται με την τεχνολογία SSL (“Secure Socket Layer”), η οποία τα κρυπτογραφεί πριν την αποστολή τους. Η ΔΙΕΘΝHΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ δεν ελέγχει ούτε αποθηκεύει τα δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας που καταχωρείτε για την ολοκλήρωση της πληρωμής.
  1. Πληρωμή με αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα καταβάλλετε το αντίτιμο αυτής μαζί με τα έξοδα αποστολής στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, που θα σας παραδώσει το προϊόν.
  1. Πληρωμή με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ  διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στις τράπεζες Eurobank, Εθνική, Alpha και Πειραιώς στο όνομα δικαιούχου “ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.”, όπου επιτρέπει την κατάθεση του αντιτίμου των αγορών σας. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις πραγματοποιηθεί η τραπεζική κατάθεση και σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εντός πέντε (5) ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

EUROBANK:       GR8802609000000110200037156

ΕΘΝΙΚΗ:              GR0301100800000008000793912

ALPHA:                 GR7501401010101002002314290

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:           GR0501720490005049096208411  

  1. Paypal: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω Paypal.

 

Ολοκλήρωση και επιβεβαίωση παραγγελίας.

Για να προχωρήσετε σε αγορά των προϊόντων που έχετε προσθέσει στο καλάθι των αγορών, επιλέξτε την «Ολοκλήρωση Παραγγελίας», ώστε να μεταφερθείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας και επιλογής του τρόπου πληρωμής. Με την υποβολή του αιτήματος σας για ολοκλήρωση της παραγγελίας, εμφανίζεται μέσω ειδικού συνδέσμου το κείμενο των όρων που αφορούν την πώληση των προϊόντων, στο τέλος του οποίο βρίσκεται η ένδειξη «Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστοτόπου».  την οποία πρέπει να ενεργοποιήσετε. Με την ενεργοποίηση, δηλώνετε ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας, λάβατε γνώση των ακόλουθων πληροφοριών με ευκρινή και κατανοητό τρόπο:

–    των κύριων χαρακτηριστικών των προϊόντων που παραγγείλατε, σύμφωνα με την περιγραφή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ. Οφείλετε να ελέγχετε τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε, πριν από την υποβολή της παραγγελίας, μη φέρουσας ευθύνης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ σε περίπτωση δικής σας παράλειψης να ενημερωθείτε σχετικά,

–    της επωνυμίας, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου, του fax και του e-mail της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ,

–    της συνολικής τιμής των προϊόντων της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. κάθε άλλου τέλους καθώς και όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων αποστολής, παράδοσης ή ταχυδρομείου και κάθε άλλης δαπάνης. Σε περίπτωση που η συνολική τιμή δεν μπορεί ευλόγως να καθοριστεί εκ των προτέρων, σας ενημερώνουμε για το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες επιβαρύνσεις κατά την υποβολή της παραγγελίας. Πρόσθετες επιβαρύνσεις για τις οποίες δε λάβατε γνώση πριν την υποβολή της παραγγελίας ή που δεν μπορούσαν να υπολογιστούν κατά την υποβολή της παραγγελίας, δε σας επιβαρύνουν, χωρίς την προηγούμενη ρητή συναίνεση σας,

–    του κόστους χρησιμοποιήσεως του μέσου επικοινωνίας εξ αποστάσεως για τη σύναψη της σύμβασης, όταν αυτό υπολογίζεται με βάση άλλη εκτός των βασικών τιμολογίων,

–    των τρόπων πληρωμής, παράδοσης, εκτέλεσης αλλά και της προθεσμίας εντός της οποίας η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα,

–    των προϋποθέσεων, των εξαιρέσεων, της προθεσμίας και των διαδικασιών άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης,

–    της ύπαρξης ευθύνης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται μέσω email επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών αυτής. Επεξεργαζόμαστε τις αγορές σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία, ελέγχουμε το απόθεμα αναφορικά με τα προϊόντα της παραγγελίας, ετοιμάζουμε την παραγγελία προς αποστολή και εκδίδουμε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η παραγγελία θεωρείται ολοκληρωμένη, όταν λαμβάνετε από εμάς επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αναφέρει ότι η παραγγελία σας έχει δοθεί προς αποστολή.

Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού δικαιούνται έκπτωση 10% για απλό εισιτήριο και 15% για VIP εισιτήριο αντίστοιχα, σε κάθε αγορά προϊόντων Kappa από το e-shop του Paofc.gr. Για να λάβει την έκπτωση που δικαιούται, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να ολοκληρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικά (καλώντας στο 210-5577035) και να αναφέρει τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα του. Η έκπτωση δεν υποστηρίζεται για αγορές μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά τον κάτοχο του εισιτηρίου και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.

 

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση/Αλλαγή Προϊόντων

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, για οποιοδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Έχετε την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτείτε την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού το παραλάβετε, να το επιστρέψετε, επιβαρυνόμενοι με τα έξοδα επιστροφής. Σε κάθε περίπτωση πριν την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ στο 2105577035 ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paofc.gr

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σας είτε εγγράφως αποστέλλοντας e-mail στο info@paofc.gr  είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 2105577035.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης σας, υποχρεούστε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποιήσατε την υπαναχώρηση σας, επιβαρυνόμενοι με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ, εάν το επιθυμείτε, μπορεί να παραλάβει η ίδια τα προς επιστροφή προϊόντα από τον τόπο σας.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ αφότου λάβει γνώση της δήλωσης, υποχρεούται να σας επιστρέψει το αντίτιμο που εισέπραξε από την πώληση των προϊόντων. Η επιστροφή του τιμήματος των προϊόντων από την ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ, πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από το χρόνο που έλαβε γνώση της υπαναχώρησης και σε κάθε περίπτωση όχι πριν από την επιστροφή των προϊόντων από εσάς. Η επιστροφή του τιμήματος πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που επιλέξατε για την αρχική συναλλαγή σας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν ανοιχθεί, να μην είναι λερωμένα ή αλλοιωμένα, να βρίσκονται στην πλήρη αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας και να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Αλλαγές – Επιστροφές

Ελλάδα:
Η αλλαγή προϊόντων σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα προσφέρεται χωρίς χρέωση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί με την εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε, αναφέροντας αιτιολογία “Χρέωση Παραλήπτη”. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις μέσω e-mail στο info@paofc.gr ότι επιθυμείς την επιστροφή των προϊόντων, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό παραγγελίας και να καλέσεις την SpeedEx στο 801 11000 11, η οποία και θα παραλάβει από τον χώρο σου το προϊόν ή τα προϊόντα. Μπορείς επίσης να παραδώσεις την συσκευασία στο πλησιέστερο υποκατάστημα της SpeedEx. Σε διαφορετική περίπτωση, το κόστος και οι χρόνοι της επιστροφής εξαρτώνται από την εταιρία ταχυμεταφορών που θα επιλέξεις.

Εκτός Ελλάδος:
Τα έξοδα αποστολής για προϊόντα που επιστράφηκαν για αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των αποστολών. 

Προϊόντα στα οποία έχει ζητηθεί και προστεθεί τύπωμα (π.χ. Εμφανίσεις με ονόματα παικτών ή από επιλογή ονόματος/ αριθμού του χρήστη) δεν επιστρέφονται. Επίσης δεν επιστρέφονται προϊόντα που αλλοιώνονται καθώς και σφραγισμένα προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (όπως εσώρουχα, κάλτσες, μάσκες πολλαπλών χρήσεων) και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Paofc.gr δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση κατά την οποία τυπωμένες εμφανίσεις που αφορούν παίκτες, αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλάξουν αριθμό εμφάνισης όπως επίσης και για αλλαγές στα σήματα των χορηγών.

Το κόστος για επιστροφή προϊόντων εφόσον δεν αφορά ελαττωματικά ή αλλαγή μεγέθους/ χρώματος επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Διαθεσιμότητα – Τιμές

Όλα τα προϊόντα, που εμφανίζονται στο www.paofc.gr είναι διαθέσιμα. Υπάρχει πάντα πιθανότητα το προϊόν που θα ζητήσετε να μην είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι σωστές οι τιμές, που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο www.paofc.gr. Σε κάθε περίπτωση για να καλύψουμε το ενδεχόμενο λανθασμένης αναγραφής τιμής, κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας ελέγχουμε πάντα τις τιμές. Σε περίπτωση που η σωστή τιμή είναι χαμηλότερη, τότε διορθώνουμε το λάθος χρεώνοντας σας λιγότερα χρήματα. Η σωστή τιμή θα βρίσκεται και στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας σταλεί για την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η κανονική τιμή είναι υψηλότερη τότε θα σας ενημερώσουμε ζητώντας οδηγίες για το αν θέλετε να ακυρώσουμε την παραγγελία ή να σας στείλουμε το προϊόν με την κανονική του τιμή.

Όλες οι τιμές στο www.paofc.gr είναι σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

Αποστολή

Τα έξοδα της αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Εντός Ελλάδος: Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας μέσω ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την υπηρεσία, που θα διενεργεί την αποστολή.

Εξωτερικό: Για παράδοση των προϊόντων μας σε χώρες του εξωτερικού, επιβαρύνεστε με το κόστος τυχόν τελωνειακών δασμών. Όσοι πελάτες μας παραγγέλνουν προϊόντα για παράδοση εκτός συνόρων της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πακέτα που προορίζονται για χώρες του εξωτερικού υπάρχει περίπτωση να ανοιχτούν στα σύνορα ή στα τελωνεία για έλεγχο.

O εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ επιφυλάσσεται να σας ενημερώσει σε περίπτωση επιγενόμενων λόγων που καθιστούν τα προϊόντα μη διαθέσιμα ή για τον πιθανό (νέο) χρόνο παράδοσης των προϊόντων, εφόσον συντρέχουν λόγοι καθυστέρησης της παράδοσης.

Παραλαβή από κατάστημα: Οι παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεχθεί το “Παραλαβή από κατάστημα” αποστέλλονται στο κατάστημα εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της πληρωμής. Στην περίπτωση που υπάρχει επιλογή τυπώματος σε εμφάνιση, ο χρόνος αποστολής στο κατάστημα είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές στα καταστήματα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή. Μόλις το κατάστημα παραλάβει την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε ώστε να μπορέσετε να κάνετε την παραλαβή. Για παραλαβή από κατάστημα, η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά (Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα, Pay Pal, Τραπεζική κατάθεση), και ως εκ τούτου δεν ισχύει η αντικαταβολή και δεν προσφέρεται η πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος. Τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται στο κατάστημα και δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, αλλά τιμολογούνται και αποστέλλονται από την αποθήκη του e-shop.

Πίνακες αποστολών και χρόνων παράδοσης

Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας

Περιγραφή Έως 5 kg
Αποστολή στο χώρο σας & αντικαταβολή 4,00 €
   

 

Έξοδα αποστολής εκτός Ελλάδας

Περιγραφή Έως 5 kg
Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία,  20,00 €
Υπόλοιπη Ευρώπη 25,00 €
Βόρεια Αμερική 35,00 €
Αυστραλία 35,00 €
Ασία 35,00 €
Μέση Ανατολή 35,00 €
Υπόλοιπος Κόσμος 35,00 €

 

Χρόνοι Παράδοσης

Προορισμός Εργ. Ημέρες Μεταφορική
     
Ελλάδα   Speedex
     
Εντός Πόλεων 2-5  
Χερσαίοι προορισμοί 2-5  
Νησιωτικοί προορισμοί 2-6  
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 3-6  
     
     
Κύπρος ΕΛΤΑ
Ευρώπη  
Βόρεια Αμερική  
Αυστραλία  
Ασία  
Μέση Ανατολή  
Υπόλοιπος Κόσμος  

Σε προϊόντα με επιλογή τυπώματος, ο χρόνος αποστολής είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές στην Ελλάδα.

Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών και αυξημένου φόρτου παραγγελιών, ο χρόνος επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, έως και 15 εργάσιμες ημέρες, σύμφωνα πάντα με τους χρόνους διανομής της Speedex.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

α.   Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση». Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

β.   Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στην διεύθυνση info@paofc.gr  υποβάλλοντας το αίτημα σας για ακύρωση της παραγγελίας σας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. 

 

Ευθύνη της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων

Σε περίπτωση που τα προϊόντα εμφανίζουν πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, δικαιούστε κατ’επιλογήν σας:  α) να απαιτήσετε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, χωρίς επιβάρυνση σας, εκτός αν η εν λόγω ενέργεια απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή είναι αδύνατη, β) να ζητήσετε μείωση του τιμήματος ή γ) να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο παρόν, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Για την ύπαρξη συνομολογημένης ιδιότητας θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη συμφωνία. Εάν επιλέξετε διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος, η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ θα προβεί στη διόρθωση ή αντικατάσταση εντός ευλόγου χρόνου.

Γενικοί Όροι

H ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις ή αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της, σε περίπτωση που, η καθυστέρηση ή η αποτυχία δεν οφείλεται σε αποκλειστικά δική της υπαιτιότητα.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να τροποποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού της τόπου.

Οι συμβάσεις που συνάπτονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο και ιδίως από τη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις εξ αποστάσεως πωλήσεις και την προστασία του καταναλωτή.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ σας και της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ, αρμόδια για την επίλυση της είναι τα καθ’ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας. Για την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών, μπορείτε να απευθύνεστε στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (π.χ Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Συνήγορος του Καταναλωτή και στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών).